Violeta Serratosa

Il·lustradora infantil i dissenyadora gràfica

Hola, sóc la Violeta, però la gent m’acostuma a dir Viu i al final ho he acabat adoptant com a signatura. Sóc una il·lustradora i dissenyadora gràfica de Barcelona.

Des que vaig ser prou gran per a aguantar un llapis amb la mà ja no he deixat de dibuixar. Sempre m’ha apassionat el disseny i és per això que vaig estudiar un grau en disseny gràfic on vaig aprendre’n els fonaments. Després vaig decidir especialitzar-me en il·lustració. Als meus treballs sempre hi aplico els coneixements que vaig aprendre d’aquests dos mons.

Des de fa tres anys que bàsicament treballo en el sector de la il·lustració infantil i juvenil per diverses editorials i empreses del país que inclouen treballs d’il·lustració de llibres de lectura, llibres de text, materials educatius, il·lustració comercial per a portades de llibre, etc. i ho combino amb serveis de disseny gràfic, que molt habitualment també estan relacionats amb el sector educatiu.

Em considero una il·lustradora versàtil que sempre està aprenent i evolucionant amb cada projecte.

Durant el meu temps lliure m’agrada seguir treballant en projectes personals i mantenir-me creativa, però també gaudeixo passejant per la muntanya, quedant amb els amics i amigues, col·leccionant llibres il·lustrats i dedicant temps a la meva altra passió: la música.

Si t’interessa el que has vist o tens cap projecte que vulguis dur a terme, pots posar-te en contacte amb mi aquí.

Clients

Algunes editorials amb qui he treballat són Editorial Cruïlla, Grupo SM, La Campana Llibres, Editorial Teide, Go Books! Editorial, RBA; també he col·laborat amb revistes com Cavall Fort, institucions que inclouen l’Ajuntament de Sant Cugat o l’UTAE de Sant Joan de Déu.

Exposicions

  • Prize for Illustration 2017: Sounds of the City, London Transport Museum, London.
  • Cartells de la Festa Major de Gràcia, Seu de la Festa Major de Gràcia, Barcelona.

Mencions

  • TimeOut Barcelona
  • BCN Creativa
  • Poolga
  • Piensa, es gratis
  • Etsy Find of the Day
  • Xarxa de Biblioteques de les comarques de Lleida
  • Sleepy Days

Contacte

Si tens alguna proposta de feina i vols posar-te amb contacte amb mi, pots emplenar el formulari que hi ha a continuació.

powered by Typeform