Avui parlo sobre pegats. Perquè tot torna i mai m’hauria pensat que acabaria dissenyant els meus propis pegats, i mira, n’he fet de bastant ben parits.

Recordo que quan era petita m’agradaven molt els pins. Tenia una petita col·lecció on l’estrella era un pin d’un fantasma que tenia dues bombetes molt petites als ulls i que feien pampallugues.

De la mà dels pins hi havia els pegats, i jo en tenia de bastant guais. Tenia una caçadoreta texana i em sembla que hi portava un pegat de la cara del Piolín. M’agradava molt.

Ara ja fa temps que em vull comprar una caçadora, però no en trobo cap que em faci el pes, i per tant, en comptes d’això m’he dedicat a dissenyar pegats brodats per la meva actual jaqueta (i amb una mica de sort, per la meva futura caçadora), i us he de dir que són molt bonics. Feu-hi un cop d’ull.

© VforViu (Violeta Serratosa). All Rights Reserved. Kawaii Dragon Kid Patch
Kawaii Dragon Kid Patch © VforViu

D’una pàgina perduda dins la meva llibreta d’esbossos, va aparèixer en Krilin Dragon Head, la nineta dels meus ulls. No sé, penso que és el nen amb un cap de drac al cap més bufó que podreu trobar. I em recorda als jocs que jugava de petita… NOSTÀLGIA. Però del tipus bo de nostàlgia.

Si t’agrada en Krilin, el pots trobar aquí. I si ets un desenvolupador de jocs, fora bromes, fem un joc per la GameBoy d’en Krilin!

The Quick Brown Fox © VforViu

Si vens de l’àrea del disseny, potser et sona la paraula pangrama, o si més no, la frase “The quick brown fox jumps over the lazy dog“. Aquest pegat és una brometa tonta que fa referència a aquesta frase, però en comptes d’un gos, la guineu salta sobre una salsitxa que en anglès és hot dog. Fa gràcia? No? Bé, a mi ja m’agrada el “sinsentido”.

Si vols que la gent et pregunti per què portes una guineu saltant sobre un frankfurt, estàs de sort, no t’ho pensis més i clica aquí.

Born To Draw - Buccaneer of Illustration © VforViu
Born To Draw - Buccaneer of Illustration © VforViu

El Buccaneer of Illustration va nèixer inspirat en els pegats aquests tant xulos que es porten a les xupes de cuir, pels pirates, els tresors i l’art de l’il·lustració. Perquè els il·lustradors són nascuts per il·lustrar, i sempre serà així, fins la fi.

Si t’agrada, ho tens fàcil perquè no et cal mapa, pots desenterrar aquest tresor aquí.

Tots aquests pegats els he dissenyat i il·lustrat jo mateixa, i s’han brodat aquí Barcelona.

© VforViu. All rights reserved

Torna’m a les Golfes

Subscribe
Viu

Author Viu

Sóc una il·lustradora infantil i juvenil de Barcelona. M'agrada la música i passejar per la muntanya.

More posts by Viu

Leave a Reply