Explorers of the Galaxy © VforViu. All Rights Reserved.

Introducció

Diuen que existeix un grup de gent que explora la immensitat de l’Univers.

Diuen que aquest grup d’éssers humans s’anomenen els Exploradors de la Galàxia.

Des de fa anys, els Exploradors de la Galàxia (EdlG) han estat els encarregats d’explorar tot el món còsmic que envolta el nostre planeta. Descobridors d’allò que es desconeix i realitzant noves troballes cada dia, els EdlG són avui en dia, el puntal de l’evolució humana.

Però com va ser fundada aquesta organització? Qui la va fundar? Quins són els seus objectius? Com pots convertir-te en un Explorador?

Troba les respostes que qualsevol aspirant a astronauta voldria saber, just unes línies més avall.

Història dels Exploradors de la Galàxia

El 1922, Nit Möl Negra i Dia Ben Clark juntament amb uns quants companys d’estudis, fundaren una societat dedicada a la investigació extraterrestre, sota el nom dels Investigadors del Cosmos, el qual esdevindria més tard els Exploradors de la Galàxia.

Els Investigadors del Cosmos van ser fundats per donar resposta a preguntes com “Què hi ha a l’infinit i més enllà?”, “Com pot ser que ET vesteixi tan bé?” or “Què se n’ha fet de la Battlestar Galactica?”

Rebatejada a Exploradors de la Galàxia el 1924 amb l’entrada de L. Lloyd, la societat fou dividida en diversos grups enfocats a diferents camps d’investigació.

Des del descobriment del sistema de viatge a velocitat llum i el control espai-temps, els Exploradors no han parat de viatjar a través de galàxies, explorant nous planetes, sistemes, i en general, qualsevol cosa que trobin perduda per l’espai exterior.

Divisions dels Exploradors de la Galàxia

Els Exploradors de la Galàxia estan dividits en cinc divisions o equips. Cada equip té una àrea específica d’investigació i exploració i cada una realitza tasques d’alta importància, així doncs, són totes essencials.

Depenent dels valors, interessos i personalitat dels exploradors, se’ls assigna en una de les divisions següents:

  • Divisió Aventurera o Equip-A
  • Divisió d’Investigació  o Equip-I
  • Divisió d’Estratègia o Equip-E
  • Divisió de Força o Equip-F
  • Divisió de Comunicació o Equip-C

Esdevenir-ne membre

El zine dels Exploradors de la Galàxia és el tiquet per a unir-se a la plantilla dels EdlG. És un manual que proporciona a l’aplicant una sèrie d’exercicis creatius i mentals. Des de pàgines per acolorir a sudokus, amb el propòsit d’entrenar els trets necessaris per entrar als EdlG.

Un fanzine ple de jocs i exercicis per deixar anar la creativitat que et tindrà entretingut/da una bona estona. Farcit d’il·lustracions còsmiques i dissenyat amb molt d’amor a Barcelona, Planeta Terra, Sistema Solar, Via Làctia.

Per esdevenir membre dels EdlG hauràs de completar els exercicis que es troben dins del zine Exploradors de la Galàxia. Disponible aquí per unes quantes monedes.

Fes una ullada a la Amazing list of members, el llistat de gent que, de moment, omplen les nostres files.

Característiques del zine

26 pàgines plenes d’il·lustracions, jocs i exercicis per deixar anar la creativitat.

Mesures: 148 x 210 mm (A5).
Paper: 100g/m2 uncoated paper.
Enquadernació: Grapada.
Colors: Blanc i negre.
Dissenyat, il·lustrat pensat per l’exploradora Stardust, aka Viu amb la col·laboració de Silbubble.

Tots els jocs vénen amb les solucions, però sigues fort/a, resisteix i no les miris fins al final.

Disponible en Català, Castellà i Anglès.

Així doncs, què esperes? No t’ho pensis més i puja al següent coet en direcció al món dels Exploradors de la Galàxia, engrapa el manual AQUÍ!

Un dels primers anuncis publicitaris del fanzine dels Exploradors de la Galàxia.

La gent diu…

Alguns dels alienígenes i humans que han posat les seves mans (o el que sigui que els extraterrestres tinguin per mans) damunt del fanzine, ens han dit coses guapes.

(He dibuixat el retrat dels graduats basant-me en les seves fotografies, són gent REAL. Tots. A excepció de BeeCat, aquesta només existeix a la teva imaginació).

Vaig comprar l'EdlG com a regal per la meva novia. Va ser el millor regal. No només per ella, sinó per mi, perquè es va obsessionar amb el fanzine, i jo vaig poder treballar sense que em distragués.

FlowalistikD'Argentina

M'ha agradat molt el zine dels EdlG, perquè trobes coses que t'encantaràn fins i tot abans que en siguis conscient. Com per exemple jocs comparatius o laberints. I també trobaràs boniques il·lustracions que necessitaràs pintar. Ah, i ara sé fer sudokus, no m'acaben d'agradar, però he après a fer-ne!

Armaggedon aka SandraDe Barcelona, planeta Terra

El fanzine dels Exploradors de la Galàxia és una bona manera de passar el temps. Converteix un diumenge avorrit en un diumenge no tant avorrit. I a més a més, surto al zine. Busca'm.

BeeCatDe la Galàxia C-3460

M'agrada el fanzine dels Exploradors de la Galàxia, perquè l'he fet jo i m'ho he passat molt bé fent-lo. I a mi em sembla que a tu també t'agradarà.

Stardust aka ViuDel Planeta Terra
Subscriu-me

No et perdis res, subscriu-te!

Viu

Author Viu

I'm a children's illustrator and graphic designer from Barcelona. I like music and hiking.

More posts by Viu

Leave a Reply