Per què Procreate?

Procreate s’ha convertit ràpidament en una de les apps estrella entre els il·lustradors que tenen un iPad.

I per què?

Bé, primer de tot, és assequible, actualment està per 10€ a l’App Store, pagues una vegada i no hi ha cap tipus de subscripció. Deixa’m dir-te que val molt la pena considerar-la.

Segon, té una interfície neta, intuïtiva, ben dissenyada i, en definitiva, té molt potencial.

Per últim, ja porta incorporats pinzells de molt bona qualitat. El pinzell 6B Pencil i l’Ink Bleed són alguns dels meus preferits.

No obstant, pot arribar un moment en que potser necessitis ampliar la teva col·lecció i afegir-hi alguns de més tradicionals.

Aquí tens alguns dels packs que jo he provat buscant aquest toc més tradicional en els meus treballs.

4 packs de pinzells per a Procreate que val la pena tenir

Aquí hi ha uns quants packs que utilitzo per a les meves il·lustracions.

MaxPacks

Tinc dos sets de Max Ulichney, The Comics MaxPack i The Painter’s MaxPack. Cada pack costa 10$.

The Comics MaxPack té 75 pinzells i The Painter’s MaxPack en té 12.

M’agrada molt el the Painter’s MaxPack, encara que tingui menys pinzells que l’altre. Particularment m’agraden els smudges i és que el MaxU Smudge Pastel és un dels meus preferits.

RetroSupply

De RetroSupply tinc The Mid-Century Brush Pack for Procreate que costa 15$ i té 15 pinzells mid-century. És un dels meus packs preferits perquè és molt variat, hi ha des de trames fins a pinzells gouache.

Els meus preferits d’aquest set són RSCo Perfect GouacheRSCo Dixon HB, RSCo Blotty Inker i RSCo Grain II.

Vivi Brushes

M’encanta el pack ViviBrush for Procreate ja que té molts pinzells tradicionals, 44 per ser exactes. Hi ha pinzells d’acrílic, d’aquarel·les, pastels, olis i llapis.

Els meus preferits són el ViviPencil Soft, tots els pinzells d’aquarel·les i el Pan pastel.

Aquest és probablement el pack més complet de pinzells tradicionals que he trobat. Vivi té una petita demo d’aquest set per a que puguis veure com treballen els seus pinzells.

True Grit Texture Supply

True Grit més que pinzells, produeix pinzells texturats, però a mi m’han resultat molt útils.

Jo tinc el Procreate Texture Brush Bundle que inclou els seus sets Beat Tones set, Distress Press set i Lithotone set (tots ells a 15$ cada un), el Brush Bundle costa 45$ encara que ara mateix està rebaixat. És bastant més car que els paquets previs, però depenent del que necessitis, val molt la pena.

The Beat Tones set és una col·lecció de 25 trames; The Distress Press té 27 pinzells amb textura d’impressió vella que proporcionen un bonic aire old school a les teves peces, i el Lithotone set té 62 pinzells de diferents motius i estampats.

Pinzells per a Procreate gratuïts

Copic Marker Brushes

M’agraden molt aquests pinzells que imiten els rotuladors Copic creats per Angie, particularment m’agrada la textura que proporcionen a les meves il·lustracions.

ViviBrush Free Demo

Aquesta és la demo gratuïta del ViviBrush for Procreate del qual us he parlat unes línies més a munt, té dos dels meus pinzells preferits, així que us recomano que el testegeu!

Estic segura que hi ha altres packs de pinzells tradicionals. En sabeu d’algun més? Si us plau, ets benvingut/da a compartir-los! 🙂

Viu

Author Viu

I'm a children's illustrator and graphic designer from Barcelona. I like music and hiking.

More posts by Viu

Leave a Reply